Köpa Propecia på Nätet

Propecia tillverkas av godkända och uppriktiga tillverkare under laboratorieförhållanden, så att man kan känna sig säker på att man erhåller en ren produkt. Lägg märke till att prisen av våra produkter är mycket billigare än de som säljs på valfritt apoteket i Sverige.

Att som man lida av manligt håravfall, även känt som androgen alopeci, kan vara en psykiskt påfrestande upplevelse – särskilt om man drabbas av ärftligt håravfall i unga år. Det kan dock vara nog så besvärligt för en äldre man att det börjas kännas lite tunt i hårbottnen. Detta är ett fenomen många drabbas av: manligt håravfall är mycket vanligt förekommande och problemet uppstår i hårsäckarna i skalpen, vilket också är det område som flest upplever ett uttunnande av hår. En orsak till detta är en överkänslighet till ämnet DHT, som produceras naturligt av kroppen. Detta ämne får hårsäckarna att krympa med tunnare och glesare hårväxt som konsekvens. Detta kan bland annat resultera i en skallighet på toppen av huvudet. Alla tappar hår, men när det börjar bli en märkbar skillnad på skalpen kan det vara dags att se sig om eftersom hjälpmedel. Ett sådant är Propecia, som du köpa receptfritt på nätet, ett läkemedel mot håravfall för män som stoppar eller saktar ned håravfallet – och i vissa fall kan få håret att växa tillbaka igen. Tas oralt, och finns i tablettform.

Innehåll:

 1. Vad är då Propecia
 2. Var är det tryggast att köpa Propecia på nätet
 3. Vad gör jag om jag missar en dos
 4. När bör jag uppsöka en läkare

Vad är då Propecia

Propecia är ett läkemedel som både motverkar och hämmar manligt håravfall. Med hjälp av läkemedlet kan håravfallet saktas ned men även sakta ned håravfallet från ett hårfäste som håller på att tunnas ut. Propecia har finasteride som sin aktiva ingrediens, vilket är ett syntetiskt enzym som tillhör en grupp av läkemedel som kallas typ II 5-alfa-reduktas. Effekterna av Propecia har bevisats genom omfattande kliniska studier och har visat sig som mest effektiv hos män med lätt till måttligt håravfall. Om du är en person lider av bekymmer av detta slag finns idag möjligheten att köpa generisk Propecia online i Sverige.

Propecia har i kliniska studier generellt sett visat sig vara effektiv i synnerhet vid lätt till måttligt håravfall, även om effekten är högst individuell. Läkemedlet är generellt sett mer effektivt ju längre behandlingen fortgår. Det finns inte heller några associerade risker med långtgående behandling med Propecia.

Vad gör Propecia i kroppen för att motverka håravfall

Håravfall hos män orsakas dels arv, det vill säga en genetisk faktor, dels av ett visst hormon som kallas dihydrotestosteron (DHT). DHT bidrar till att förkorta processen där hår växer och kan bland annat orsaka att håret blir tunnare. Propecia i sin tur påverkar nivåerna av dihydrotestosteron i kroppen genom att blockera ett särskilt enzym vars uppgift i kroppen är att omvandla vanligt testosteron till DHT. DHT är ett ämne som producerar av kroppen men överproduktion riskerar att minska hårens rötter – detta kan drabba även yngre män. Håravfall börjar som regel vid tinningen och uppe på huvudet.

Propecia vi säljer är generisk – vad innebär det

Ett generiskt läkemedel, eller generika som det även kallas, är ett läkemedel producerat av en annan tillverkare än den som ligger bakom det ursprungliga varumärket. Den enda skillnaden mellan ett varumärkesbelagt läkemedel och den generiska motsvarigheten, är priset. Priset på generika är alltid lägre än den varumärkesbelagda versionen. Det finns många olika skäl men ett av de största är att generika tillverkad av en tredjepartsproducent inte behöver hålla lika höga priser för att finansiera utvecklingen av läkemedlet, då detta redan är gjort. Det finns även varumärkesrelaterade skäl till att leverantörer av läkemedel väljer att hålla ett pris på en viss nivå, som kan göra det för kostsamt för somliga att köpa det läkemedel de behöver. Det generiska alternativet är i övrigt kemiskt identiskt som det varumärkesbelagda läkemedlet. Genom att köpa generisk Propecia på nätet ser du till att du inte betalar mer än vad som är nödvändigt för ditt läkemedel.

Var är det tryggast att köpa Propecia på nätet

Det går att köpa detta läkemedel på nätet helt utan recept hos oss. Såsom alltid när det kommer till läkemedel är det viktigt att hitta en legitim återförsäljare som tar din integritet och hälsa på allvar. Tyvärr finns det många oseriösa aktörer på läkemedelsmarknaden – och det kan därför bli rörigt snabbt när man som konsument ska orientera sig. Ett köp av Propecia hos oss garanterar att du får en trygg och professionell upplevelse.

Hur går det till att köpa Propecia utan recept? Kan man göra det

Det är väldigt enkelt, faktiskt! Det stämmer att Propecia i normalfallet skrivs ut av en läkare, men idag finns även alternativet att köpa generisk Propecia på nätet via en av många onlineapotek utan något recept. Genom att köpa ditt läkemedel från oss slipper du begränsningarna som det kan innebära att gå genom din läkare: det kan exempelvis ta tid att få en tid inom vården idag och genom att välja ett onlineapotek slipper du vänta på att få ditt läkemedel och påbörja din behandling. Du slipper även kostsamma besök till vården samt apotek, eftersom vi levererar dina läkemedel hem till dig.

Skälet till att Propecia skrivs ut via recept är de eventuella biverkningar som läkemedlet kan ha. Om du däremot vet om att du inte tillhör en grupp som riskerar drabbas av dessa biverkningar finns möjligheten att köpa generisk Propecia hos oss. Det finns många fördelar med att köpa medicin via onlineapotek, bland annat leveranstid och att du får dina läkemedel direkt hem på brevlådan.

Är Propecia rätt för dig

Om du är en man i ålderskategorin 18-41 och lider av håravfall kan generisk utgöra ett alternativ för att hantera håravfallet. Du bör även vara observant på om du är allergisk mot finasterid eller något av de övriga ingredienserna i Propecia innan du inleder en behandling.

Hur du använder

Den rekommenderade dosen en tablett på 1 mg, dagligen. Tabletten kan tas på fastande mage, eller i samband med mat. Det är viktigt att läkemedlet tas ungefär samma tid på dygnet, när behandlingen väl har inletts. Propecia kan ta mellan 3-6 månader för att få full effekt. Eventuellt hår du återfått kommer troligen att falla av igen efter 9-12 månader när du upphör med behandlingen.

Vad gör jag om jag missar en dos

Avvakta till nästa dag. Ta inte mer än en tablett för att ersätta den dos du har missat.

Varningar och försiktighet. Du bör inte ta Propecia om:

 • Om du är kvinna. Propecia fungerar inte vid kvinnligt håravfall.
 • Om du är allergisk eller överkänslig mot det aktiva ämnet finasterid.

Propecia kan ge falska utslag på blodprov som används för att utreda eventuell prostatacancer (så kallade PSA-prov). Om du har för avsikt att ta ett sådant prov bör du informera vårdpersonal om att du använder dig av Procepia. Det har även förekommit fall av inrapporterad infertilitet hos män som tagit läkemedel med det aktiva ämnet finasterid. Det finns inga kända interaktioner mellan finasterid och andra läkemedel.

Bieffekter

Instruktionerna som följer med ditt läkemedel bör alltid studeras noga innan en behandling inleds. Om nödvändigt kontakta sjukvården för att avgöra om det aktuella läkemedlet är lämpligt för dig i förhållande till annan eventuell pågående medicinering. Liksom andra läkemedel kan Propecia ge upphov till bieffekter, även om det inte nödvändigtvis behöver drabba alla. Majoriteten av dessa bieffekter har visat sig övergående hos de som fortsätter sin behandling och visar sig främst under en övergångsperiod. Samtliga nämnda bieffekter bör upphöra i samband med att en behandling avslutas. Observera att det har rapporteras enskilda fall där behandling med gett upphov till depression, och i mycket sällsynta fall, suicidala tankar. Upplever du förändringar av ditt mentala tillstånd eller sinnesstämning, bör du upphöra din behandling och kontakta en läkare.

När bör jag uppsöka en läkare

Om du upplever något av de symptom som listas nedan är det av största vikt att du genast upphör med din behandling med Propecia samt kontaktar en läkare. Detta är ovanliga bieffekter som tyder på att det inte är lämpligt för dig att fortsätta med din behandling.

Upphör med din behandling och kontakta akutsjukvården om drabbas av:

 • svullnad i läppar, ansikte eller i tungan;
 • sväljsvårigheter;
 • knölar under huden;
 • andningssvårigheter;

Du bör även höra av dig till din läkare eller aktuell sjukvårdspersonal om du upplever förändringar i brösten såsom knutor, smärtor eller utsöndringar – detta kan vara tecken på bröstcancer eller annat allvarligt tillstånd.

Mindre vanliga bieffekter inkluderar:

 • nedsatt sexlust;
 • erektionsproblem;
 • problem att ejakulera;
 • depression;

Hur bör man förvara

Du bör förvara din Propecia utom synhåll och räckhåll för barn. Var noga med att använda ditt läkemedel före bäst-före datumet på emballaget. I övrigt finns inga särskilda anvisningar vad gäller förvaring av utan den bör, likt andra läkemedel, förvaras någonstans torrt.