Köpa Lasix på Nätet

Lasix tillverkas av godkända och uppriktiga tillverkare under laboratorieförhållanden, så att man kan känna sig säker på att man erhåller en ren produkt. Lägg märke till att prisen av våra produkter är mycket billigare än de som säljs på valfritt apoteket i Sverige.

Lasix är ett diuretika som huvudsakligen används för att förhindra att din kropp absorberar för mycket salter och att det bildas vätskeansamlingar (så kallade ödem). Lasix hjälper i stället saltet passera ut ur kroppen i form av urin. Läkemedlet används bland annat för att behandla individer med hjärtsvikt samt lever- och njursjukdomar som lider av överdriven vätskeretention – Lasix används även för att behandla högt blodtryck. Utvecklades redan under 1960-talet och finns med på Världshälsoorganisationens lista över kritiska läkemedel och finns tillgänglig som generisk variant i USA. Lasix tas oralt i tablettform och innehåller den aktiva ingrediensen furosemide.

Innehåll:

 1. Vad gör Lasix i kroppen
 2. Varför köpa generisk
 3. Bör jag ta Lasix
 4. Hur ska jag ta Lasix
 5. När bör jag uppsöka en läkare

Vad gör Lasix i kroppen

Hämmar kroppens förmåga att uppta salt, vilken innebär att du istället kommer att behöva kissa mer. Detta i sin tur leder till en minskning av vätskeansamlingar och relaterade svullnader i kroppen. Det aktiva ämnet i Lasix, furosemide, kan också användas för att behandla högt blodtryck. Effekten av Lasix börjar kännas vid inom cirka en timme efter intaget. Optimal effekt inträder mellan en till två timmar efter och har effekt, sammantaget i mellan sex till åtta timmar.

Varför köpa generisk Lasix

Den generiska Lasix som du kan köpa online utan recept är funktionellt sett samma typ av läkemedel som den varumärkesbelagda varianten, med undantaget för priset. Generiska läkemedel är produkter som producerats i samma laboratorieförhållanden som originalet men riktar normalt in sig på andra marknader med lägre köpkraft än i Sverige. Den kemiska sammansättningen och effekten av läkemedlet är däremot identisk. Det är därför väldigt fördelaktigt rent ekonomiskt att kunna köpa generisk Lasix, då den är betydligt mer ekonomisk, särskilt om du återkommande behöver köpa medicinen. Generiska läkemedel är tillverkade av andra läkemedelsbolag än bolaget som ursprungligen utvecklade läkemedlet, antingen under licens eller eftersom det ursprungliga patentet inte längre gäller.

Var köper man enklast och tryggast Lasix online i Sverige

När man köper Lasix online finns det antal saker att ha i åtanke. Bland annat är det viktigt att man försäkrar sig om att den leverantör man köper från är tillförlitlig och prioriterar din säkerhet och trygghet som konsument. Det involverar bland annat krypterad handel, tystnadsplikt och goda leverans och returvillkor. Det finns dessvärre många oseriösa aktörer på läkemedelsmarknaden: detta kombinerat med en oklarhet över vad som utgör ett skäligt pris kan göra det mycket omständligt för att inte säga rörigt att köpa medicin över nätet. Var uppmärksam på leverantörer eller butiker som erbjuder misstänksamt goda rabatter eller ger dig gratis läkemedel vid stora köp. Hos oss kan du köpa dina läkemedelsinköp tryggt och vara förvissad om att du har att göra med en leverantör med flerårig erfarenhet av läkemedelshandel. Vår personal är kunnig och våra läkemedel är alltid individuellt kvalitetssäkrade hos tillverkaren. Det resulterar i så goda priser som möjligt, samt att vi kan stå bakom de läkemedel vi säljer – då leverantörskedjan är kvalitetssäkrad. Vi har långtgående relationer med våra leverantörer – allt detta för att säkerställa att produkten som du köper alltid håller högsta möjliga kvalitet. Det är en del av löftet vi ger alla våra kunder.

Kan man köpa Lasix utan ett recept från läkaren i Sverige

Får man oftast utskrivet av sin läkare. Däremot finns det även, i modern tid, alternativet att köpa generisk Lasix online via onlineapotek som oss. Det är viktigt att veta att läkemedel skrivs ut av läkare på grund av de varningar och förskrifter som finns kring varje enskilt läkemedel. Exempelvis kan detta ha att göra med läkemedelsinteraktioner, allergier, kända bieffekter och så vidare. Om du känner dig trygg i att köpa ditt läkemedel receptfritt finns det alternativet tillgängligt och för ett antal fördelar med sig. Du har exempelvis möjligheten att köpa Lasix receptfritt online i Sverige. Du slipper utöver vänta på att få en vårdtid för att kunna få ditt recept och på tidskrävande besök till fysiska apotek. I stället får du dina läkemedel expedierade snabbt och effektivt, med diskret leverans hem till dörren. Givetvis ser vi också till att din upplevelse är säkrad, med krypterad shoppingsida. Skulle du mot förmodan ha några frågor eller funderingar kring ditt köp är vår kompetenta apotekspersonal redo att bistå dig.

Bör jag ta Lasix

Är ett läkemedel med diuretiska effekter och kan vara lämpligt för dig som leder av ödem (vätskeansamlingar i kroppen) på grund av hjärtsvikt, sjukdom i lever och njurarna. Det kan också vara lämpligt för dig om du lider av högt blodtryck. Det är ditt hälsotillstånd som avgör om det är lämpligt för dig att inleda en behandling med Lasix. Såsom alltid, när det kommer till din hälsa, är det viktigt att du läser och följer de instruktioner som följer med ditt läkemedel. Skulle du ha några funderingar eller tankar kring kring din behandling är att alltid tillrådligt att kontakta sin ansvariga läkare.

Hur ska jag ta Lasix

Du bör ta Lasix enligt de anvisningar du har fått av din läkare alternativt i enlighet med de instruktioner som följer med din medicin (bipackssedeln). Se till att du alltid följer de anvisningar du fått och ta inte en lägre eller högre dos än det som rekommenderas för dig. För höga doser av läkemedel innehållande furosemide kan orsaka permanent hörselförlust. Eftersom kommer att få dig att kissa mer än vanligt är det viktigt att du hydrerar regelbundet och ser till att dina vätskenivåer är goda. Om du behöver genomgå kirurgi är det viktigt att meddelar sjukvårdspersonalen att du använder dig av Lasix.

Den rekommenderade dosen för en vuxen människa är 1 kapsel på 30mg alternativt 60 mg, dagligen. Läkemedlet bör tas på morgonen. Tabletterna tas hela med vatten. Ta aldrig en dubbel dos om du glömt ta ditt läkemedel.

Kontraindikationer och varningar

Om vet att du lider av eller har lidit av följande är rekommenderat att du kontaktar din läkare innan du inleder en behandling med:

 • njuksjukdomar;
 • förstorad prostata, blockage av urinvägarna, svårigheter att kissa;
 • skrumplever;
 • diabetes;
 • höga kolesterolhalter;
 • om du tar läkemedel innehållande digoxin;
 • om du lider av gikt;
 • om du har systemisk lupus erythematosus;
 • om du är äldre och tar eller planerar att ta andra läkemedel som inverkar på blodtrycket i kroppen: detta kan vara för sänkt blodtryck eller höjt blodtryck.

Du bör helt undvika Lasix om du:

 • är allergisk mot det aktiva ämnet furosemid eller besläktade sulfonamider;
 • har en svår lever- eller njursjukdom;
 • mycket låga kalium eller natriumnivåer;
 • ammar.

Det är viktigt att du uppmärksammar eventuella interaktioner med andra läkemedel innan du påbörjar en behandling med. Sådana läkemedel inkluderar litium, antiepileptika, vissa läkemedel för att behandla cancer, mediciner för högt eller lågt blodtryck och andra diuretiska läkemedel.

När du behandlas med bör du undvika att resa dig för snabbt från en sittande eller liggande position då detta kan orsaka yrsel. Försök resa dig långsamt för att förhindra desorientering eller fallolyckor. Du måste också vara observant när det gäller dina vätskenivåer. Se till att följa anvisningarna eller din läkares inrådan för att bibehålla hälsosamma vätskenivåer i kroppen. Du bör även undvika att dricka alkohol i samband med din behandling, då detta kan förstärka eller ge upphov till bieffekter.

Bieffekter

Som alla läkemedel kan vissa uppleva bieffekter i samband med att de tar. Dessa behöver inte drabba alla och kan vara övergående.

Mycket vanliga bieffekter:

 • imbalanser i kroppens saltnivåer är vanligt förekommande och ger symptom som uttorkning, däribland trötthet och huvudvärk samt möjligen yrsel;
 • nedsatt blodvolym;
 • ökade mängder blodfetter.

Vanliga bieffekter:

 • höjda nivåer urinsyra i blodet – detta kan ge upphov till gikt;
 • höjd urinvolym – ökat behov av att kissa;
 • ökad koncentration av blodet, d.v.s mindre vätska i blodomloppet. Detta kan ge upphov till blodproppar;
 • påverkan på hjärnan hos de med nedsatt leverfunktion.

mindre vanliga bieffekter:

 • diarré, förstoppning;
 • känsla av avdomning, eller pirrighet;
 • huvudvärk och lätt yrsel;
 • suddig syn;
 • hudreaktioner däribland klåda, rodnader eller känslighet för ljus.

När bör jag uppsöka en läkare

Om du efter att du inlett en behandling med upplever något av följande ska du omedelbart sluta ta och kontakta sjukvården omgående:

 • upplever ett ringande eller susande i öronen;
 • upplever att du tappat hörseln;
 • upplever att du lätt får blåmärken eller blöder ovanligt lätt;
 • känner dig svag, känner dig febrig eller fryser;
 • gör ont eller blir svårt för dig att kissa;
 • känner dig yr eller svimfärdig.

Hur ska Lasix förvaras

Såsom alla läkemedel bör Lasix förvaras utom syn och räckhåll för barn. Var noga med att använda läkemedlet före det utgångsdatum som anges på förpackningen, bör inte förvaras i temperaturer över 30 ºC.