Köpa Kamagra på Nätet

Kamagra tillverkas av godkända och uppriktiga tillverkare under laboratorieförhållanden, så att man kan känna sig säker på att man erhåller en ren produkt mot erektionsproblemen. Lägg märke till att prisen av våra produkter är mycket billigare än de som säljs på valfritt apoteket i Sverige.

Det finns ett antal olika sätt att benämna samma typ av problem varav impotens och erektil dysfunktion är de vanligaste. I folkmun talar man kanske oftare om att ”ha svårt att få upp den”. Ett hälsotillstånd som det tyvärr inte pratas om tillräckligt mycket, då det kan anses som mycket genant för den som lider av det.

Innehåll:

 1. Vad är Kamagra – och vad menas med generisk?
 2. Jag letar efter de bästa priserna – var hittar man dem egentligen?
 3. I vilka situationer bör jag uppsöka sjukvården?
 4. Hur ska medicinen förvaras för att hålla så länge som möjligt?

Problemet med manlig impotens är att det finns många olika orsaksgrunder: allt från Parkinsons sjukdom eller Alzheimers, obehandlad diabetes, njurar och lever som inte fungerar som de ska på grund av överkonsumtion av alkohol eller droger. Utöver detta finns det en uppsjö mindre glasklara orsaker till impotens, såsom låga testosteronnivåer, diverse hormonella störningar (såsom vad gäller sköldkörteln) och en lång lista med hjärtrelaterade åkommor som påverkar allt från blodtryck till pulsen.
Många problem som med impotens kan ovanpå dessa ovan listade åkommor förvärras genom livsstilsval, där bristande kosthållning och en stillasittande vardag förvärrar situationen.

Genom modern läkemedelsvetenskap har en rad olika hjälpmedel tagits fram för att bekämpa erektil dysfunktion. Denna text ger dig i första hand en inblick om ett sådant preparat kallad generisk Kamagra. Det är ett läkemedel framtaget för att lindra potensproblem temporärt hos män, som dessutom är tillgängligt för köp på nätet. Liksom alla andra läkemedel som ger lindring vid erektil dysfunktion är ett köp av Kamagra receptfritt på nätet inte en bot, utan en möjlighet till att bygga upp ett hälsosamt sexliv givet den hälsosituation man befinner sig i just nu.

Vad är Kamagra – och vad menas med generisk?

Generika, ett annat ord för generiska läkemedel är ett sådant medicinskt preparat som har identisk aktiv ingrediens som ett annat preparat: varje gång du byter ut en ett läkemedel på ditt apotek rör det sig om att skifta från dyrare varumärkesskyddade läkemedel till så kallade generiska alternativ. Annorlunda uttryckt så säljer flera olika läkemedelsbolag runtom i världen vad som kemiskt är samma produkt, fast med olika namn. En generisk version av Kamagra är oskiljbar från det ursprungliga – men varumärkesskyddade – läkemedlet Kamagra, som togs fram av den indiska läkemedelsjätten Ajantha Pharma. Båda den generiska versionen och originalet har med andra ord samma aktiva ingrediens, kallad sildenafilcitrat.

Det huvudsakliga skälet till att generiska läkemedel existerar – och dit räknas Kamagra – är att de produceras för andra regioner och för andra marknadssegment som saknar köpkraften för att det ska vara realistiskt att sälja den varumärkesskyddade originalprodukten. Det hör naturligtvis även till saken att det generiska alternativet utvecklats av ett annat företag till avsevärt lägre kostnad då man inte behövt lägga samma budget på framforskning och testning som Ajantha Pharma fick göra. Konkurrenterna bär därmed inte kostnaden för en riskabel och potentiellt kostsam produktutveckling.

Var därför trygg i att den generiska versionen av ditt läkemedel, medicinskt sett, är av lika god kvalitet och har samma effekt som sin dyrare kusin. Fördelarna slutar inte nödvändigt där heller: de generiska alternativen låter dig ofta bestämma förpackningsstorlek, form på tabletterna och andra små detaljer som gör livet lite enklare. En valfrihet, helt enkelt, som inte är att förakta.

Jag har bestämt mig för att köpa Kamagra på nätet i Sverige – men var ska jag börja?

Kamagra skiljer åt från många andra potensläkemedel efter det över huvud taget inte finns att köpa idag på fysiska apotek, i alla fall inte inom EU eller i Nordamerika. Du bör i första hand vända dig till näthandeln för alls kunna räkna med att köpa läkemedlet i Sverige. Lyckligtvis så gör mängden tillgängliga handlare det fullt möjligt att köpa läkemedlet, helt receptfritt. Eftersom den huvudsakliga kanalen att köpa generisk Kamagra är på nätet så gäller det att – som vid all näthandel, oavsett om du köper Kamagra eller annat – ha koll på vilka nätbutiker och handlare som har gott rykte om sig. Även denna bransch har mindre nogräknade aktörer och då produkten i detta fall är ett läkemedel är av högsta vikt att du känner dig bekväm och trygg med ditt köp. Ägna gärna en stund åt att ta del av andras åsikter kring den handlare du är intresserad av. Några generella råd är att undvika erbjudande som verkar vara för bra för att vara sanna – det är de också, troligen.

Ett annat generellt råd att sikta in sig på aktörer man vet har varit aktiva på marknaden längre. Bland svenska nätapotek finns bland annat apotek-se.com. Samtliga av dessa erbjuder Kamagra. Detta är givetvis inte en uttömmande lista utan bara en startpunkt för dig som har beslutat dig att göra ett köp och vill orientera dig på marknadsplatsen innan du går vidare.

Jag letar efter de bästa priserna – var hittar man dem egentligen?

Dessvärre en svår fråga att svara på. Dessa generiska alternativ som vi talar om är ofta redan kraftigt reducerade prismässigt, men det händer att leverantörer och nätapotek skyltar med särskilda erbjudanden. Det bästa sättet är att undersöka själv – det går självklart inte att veta var en kampanj eller ett erbjudande kan dyka upp. Satsa i stället på att hitta en leverantör som passar dina behov och vars produkter faller inom din budget. Sedan kan du arbeta vidare utifrån det.

I vilka situationer ska detta läkemedel användas och vilka bieffekter kan förekomma?

Du bör använda dig av detta läkemedel om du har erektil dysfunktion och du inte av lider av någon sjukdom eller tar ett läkemedel där det kan bli direkt hälsofarligt för dig att använda detta läkemedel. Så hur fungerar Kamagra? Som tidigare nämnt heter den aktiva ingrediensen sildenafilcitrat, som tillhör en kategori av läkemedel kallade PDE5-hämmare. När du tagit en tablett börjar den verka i kroppen genom få muskulaturen kring och i penis att slappa av: vilket i sin tur låter mer blod flöda ut i penis. Penis innehåller vad som kallas för svällkroppar, som fylls med blod vid en erektion: ju rikligare blodtillförseln, desto lättare blir det för dig bibehålla ditt stånd (förutsatt att du är sexuellt stimulerad, givetvis). Det finns liksom med alla läkemedel risker, även så med denna medicin. Du bör vara väl informerad om de potentiella bieffekter som kan uppstå innan du börjar använda dig av ditt läkemedel. Du köpare är ansvarig att vara informerad

Den rekommenderade dosen av generisk Kamagra receptfritt är 100 mg och kan tas i samband med eller mellan måltider. Var noggrann med att inte överskrida den rekommenderade dosen.

Ta inte detta läkemedel om du nu för tillfället har, eller tidigare har drabbats av följande medicinska tillstånd:

 • sådana medicinska tillstånd som påverkar hjärtats frekvens eller blodtryck/pulsen;
 • nedsatt funktion i levern eller i njurarna;
 • blodpropp eller hjärtattack;
 • blodcellssjukdomar;
 • blödarsjuka eller hemofili;
 • magsår eller annan magsjukdom.

I vilka situationer bör jag uppsöka sjukvården?

Kamagra bör i vissa fall inte kombineras med vissa andra läkemedel. Att kombinera dem kan orsaka livshotande tillstånd. Redovisa dina mediciner när du kontaktar vården.

Om du känner dig yr, illamående eller får väldigt plötsliga smärtor i bröstet medan du har sex, ring 112. Dina symptom kan vara tecken på potentiellt livshotande bieffekter.

Du bör också kontakta sjukvården så fort som möjligt om:

 • du får en erektion som varar i mer än 4 timmar som ger dig smärta;
 • upplever visuella störningar såsom rubbningar av färgseende, hallucinationer eller andra;
 • visuella störningar;
 • ringande i öronen;
 • plötsliga symptom på hjärtattack.

Hur lång tid verkar egentligen generisk Kamagra?

Tablett som är tagen utan att ha tagits i samband med alkohol eller annan kost som påverkar läkemedlets inverkan på kroppen genererar önskad effekt vid sexuell stimulans under cirka 4–5 timmar.

Hur regelbundet kan jag ta min medicin?

Läkemedlet i fråga skall inte tas mer än en gång om dagen.

Vad finns det för bieffekter? När bör man inte ta Kamagra?

De vanligaste bieffekterna är som följer:

 • huvudvärk;
 • andfåddhet;
 • utslag eller kraftiga rodnar i ansiktet – eller en känsla av värme eller kliande i ansiktet;
 • Illamående;
 • smärtor i magen;
 • täppt näsa;
 • känsla av domning eller smärta i muskulaturen.

Ta inte Kamagra under något av följande stämmer in på dig:

 • läkemedel mot kärlkramp eller kväveoxid-donatorer såsom amylnitrit
 • läkemedel som påverkar hjärtrytmen, däribland prkainamid och sotalol
 • läkemedel mot HIV (Ritonavir eller indinavir)
 • ketokonazol eller itrakonazol
 • läkemedel innehållande nitrater
 • så kallade Alfa-receptorblockerare
 • riociguat (exempelvis Adempas)


Du bör inte heller ta Kamagra om du behandlas med något annat läkemedel för erektil dysfunktion.

Hur ska medicinen förvaras för att hålla så länge som möjligt?

Förvara ditt läkemedel vid rumstemperatur. Håll borta från starka värmekällor och fukt. Kamagra kan även förvaras i kylen eller med fördel i ett svalt och mörkt utrymme.